NIEUW!

RESTORATIVE YOGA

Welkom bij Silvia’s Dance School, waar we met trots een nieuw aanbod introduceren: Restorative Yoga. Deze herstellende en vernieuwende yogavorm helpt je lichaam en geest volledig te ontspannen en te herstellen van de dagelijkse stress. Of je nu herstellende bent van een drukke periode, ziekte, blessure of gewoon behoefte hebt aan diepe ontspanning, Restorative Yoga biedt de perfecte gelegenheid om balans en rust te vinden.

Wat is Restorative Yoga?

Herstel yoga is een practice waarin we het lichaam ondersteunen , waardoor we ons comfortabel genoeg voelen om ons volledig te kunnen ontspannen. Op deze manier kunnen we spanning, fysiek en emotioneel, loslaten.

Dit houdt in dat je met het beoefenen van deze yoga vorm het zelf herstellende vermogen van je lichaam activeert. Ons dagelijks leven zit vol met prikkels, met restorative yoga activeren we het parasympathisch zenuwstelsel waardoor we lichaam en geest tot rust kunnen brengen.

Voor wie is het?

Deze yoga vorm is perfect na, bijvoorbeeld, een drukke periode (burn out), als je ziek bent geweest / herstellende bent, of een blessure hebt gehad. Maar denk ook aan slaap problemen en overgangsklachten. Restorative yoga zorgt ervoor dat je niet over je grenzen heen gaat, je zowel fysiek als mentaal in balans blijft. Dus ook zonder klachten, is dit een yoga les die jij jezelf kado mag doen. De tijd nemen voor jezelf! Dat is voor iedereen goed.

Wanneer is het?

Iedere vrijdag van 16.00 tot 17.30

De les duurt 1,5 uur en is een ideaal moment om alle belevingen van de week te laten landen. Om zo heerlijk relaxed je weekend in te kunnen gaan. Je kunt de les ook op een geschikt moment voor jou boeken bij Silvia, als private of voor een kleine groep met max 4 personen, na een (optioneel) intake gesprek kan Silvia de les volledig op maat maken voor jou.

Reserveren

De les valt buiten je eventuele lidmaatschap, dus ook ‘niet-leerlingen’ van Silvia’s Dance School kunnen deze les boeken. Je stuurt een appje naar of mailtje met de tekst:

Restorative Yoga, je eigen naam (voor en achternaam), en de (datum) vrijdag die je wilt komen.

Vervolgens krijg je een betaal verzoekje, zodra die voldaan is, krijg je een bevestiging dat je plekje in de les gereserveerd is. De privé les kun je alleen boeken door een mailtje of appje te sturen, ouderwets bellen mag natuurlijk ook. 

Kosten

1 losse les kost €15,00.

Een privé les kost €75,00 voor 1,5 uur, die je op jouw gewenste tijd kunt boeken. (maar deze mag je ook aanvragen voor een groepje met max 4 personen).

Bevalt de vaste restorative yoga les op vrijdag je zo goed en wil je echt verzekerd zijn van een plekje in de les op vrijdag, dan kun je hier ook een abonnement voor afsluiten €46,00 per maand.

Je kunt ook je onbeperkt lidmaatschap of lidmaatschap van 1 les in de week upgraden naar onbeperkt inclusief restorative yoga en dan betaal je €65,00 per maand (en kun je dus alle lessen die je wilt, inclusief de restorative yoga volgen zonder te reserveren. )Voor vragen mag je natuurlijk altijd even bellen, of bij Silvia op school naar binnen lopen.

Namasté!

Scroll naar boven