A SHOW BY

SILVIA'S DANCE SCHOOL

Bereid je voor op een betoverende avond vol dans en entertainment! Onze dansschool presenteert een spectaculaire show met een sprankelende mix van kidsdance, hip hop, modern jazz, show, breakdance en nog veel meer! Laat je verrassen door onze getalenteerde dansers terwijl ze het podium veroveren met energieke routines, indrukwekkende moves en hartverwarmende optredens.

Maar dat is nog niet alles – houd je adem in voor een onverwachte verrassing, een act die je zeker niet wilt missen! Kom en laat je onderdompelen in de wereld van dans, waar elk moment vol spanning en verwondering is. Mis deze onvergetelijke danservaring niet en beleef samen met ons een avond vol passie, creativiteit en pure magie!

DATUM

23 JUNI 2024

LOCATIE

THEATER DE ORANJERIE

AANVANG

15:30 UUR

Beleef een onvergetelijke avond vol dans en entertainment voor slechts €15! Jouw toegangskaartje voor onze spectaculaire dansvoorstelling omvat niet alleen een zinderende show, maar ook een verfrissende consumptie in de pauze.

Mis deze kans niet om te genieten van geweldige dansoptredens en een welverdiende pauze met een drankje naar keuze. Koop nu je kaartjes via de Oranjerie en verzeker jezelf van een plaats bij dit onvergetelijke evenement!

Scroll naar boven